Innmelding
Meld deg inn i Geocaching Østfold. Medlemsskap i 2018 koster kr 150,- Send e-post for innmelding (se nederst på denne siden). Mulighet for betaling med VIPPS til #23902 Husk Navn, nick, adresse, e-mail
Instafeed
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Adventscaching

Nå er det snart jul igjen – og vi må planlegge årets julekalender. Jeg vil også i år (2019) ha ansvaret for julekalenderen.
Men skal det bli julekalender i år også så trengs det (som alle tidligere år) frivillige utleggere.
Vil du være med å legge ut en cache i forbindelse med årets julekalender er det fint om du sender meg en personlig melding her på FB eller sender en epost til janarild.stromstad@gmail.com. Du kan gjerne komme med ønske om utleggsdato, men jeg vil ikke love noen noe nå.

Noen regler og betingelser ved utleggene:

1. Dato og publiseringstidspunkt holdes hemmelig for alle andre enn deg og meg.
2. Cachen SKAL legges ut i Østfold.
3. Cachen skal ikke ha for høy D/T-grad.
4. Cachen skal ikke ligge alt for langt fra vei.
5. Cachen skal være tilgjengelig for alle (ikke Members only) i desember.

Jeg trenger også en som kunne tenke seg å ta ansvaret for utlegget på julaften (det er den 24. desember i år også). Her må vi følge tradisjonen med en publisering sentralt i fylket tidlig på dagen og med et annonsert tidspunkt.

Er du usikker på hvordan man legger ut en cache så vil du få hjelp til det. Du vil få en ferdig mal i slutten av oktober hvis alt går etter planen.

Og så håper jeg at dere nå står i kø for å melde dere, at dere sitter på mange gode ideer og at dere har vært flinke til å samle favorittpoeng gjennom våren og sommeren. Det kan være muligheter for at man kan få bruk for dem i desember.

MVH
janarst – Jan Arild Strømstad